[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

Nöjda deltagare av JHPT-CHALLENGE

 

Tänk att för bara tre månader sen orkade jag inte gå 100 meter utan att bli andfådd! Nu efter en kontrollerad diet och träning orkar jag springa en mil utan tappa andan och ändå känna mig fräsch efteråt! Nu börjar den stora utmaningen att faktiskt kunna behålla min nya livstil och inte falla tillbaka i det gamla spåret... tack Jonas för ditt stöd i min resa!

Lars Zetterholm 

2018-07-16 Båstad

 

Jag är en kvinna på 66år, som fick problem med lite sämre värden som höga blodfetter, insulin (socker), blodvärden, blodtryck och kroppsvikten ökade.

Jag kontaktade Jonas för att se om han kunde hjälpa mig med kost och träning.

Efter 3 månader med JHPT-CHALLENGE, tog min husläkare om alla proverna igen och vilken förändring det hade blivit. Alla värden hade gått ner och jag har värden som en 20 åring och vikten var nu – 9kg.

Min husläkare sa att detta som du har gjort är en fantastisk prestation för när man tar Levaxin (har struma) så är det svårt att nå sådan här resultat. Det enda värdet som inte hade gått ner var Levaxinet utan det var lite för högt ännu. Men min husläkare sa att han trodde det värdet skulle gå ner om jag fortsatta med det jag gjorde lite till.

Så 1 månad senare gjordes det provet om och även Levaxinet hade nu gått ner så jag slapp öka på min medicinering utan får behålla 75mikrog.  

Båda mina föräldrar fick diabetes typ 2 när de blev äldre samt att det går även längre tillbaka i släkten och nästan alla mina kusiner har fått typ 2 diabetes men jag vill undvika att få diabetes därför tog jag hjälp av Jonas för att förbättra mina kost & motionsvanor.

Nu mår jag bra och håller min vikt, tränar på gym, tar cykelturer och går mina 10.000 – 12.000steg med stavar 5 dagar/veckan.

Jag kan varmt rekommendera att ta hjälp av Jonas och hans JHPT-CHALLENGE.

Mvh

Margaretha Hansson

2017-11-22 Kristianstad.

  ______________________________________________________________________________________________________________________________________________

För snart ett år sedan började jag min resa med nya rutiner för kost och träning. Mitt främsta fokus var min träning samtidigt som jag ville få till mer hälsosamma rutiner för kosten. Jag träffade Jonas som inspirerade mig till att följa ett strukturerat program. Programmet krävde disciplin men jag hade bestämt mig. Jag visste att jag ville lyckas för mitt mål var och är fortfarande att hålla mig i så god form som möjligt, idag och resten av mitt liv. Jonas har funnits där som stöd hela tiden. Ibland som coach och ibland med piskan i handen! Nu står jag här ett år senare och känner mig väldigt nöjd med mitt år.  Visst är jag glad för att jag har gått ner mina centimeter och kilo men mest är jag stolt över mina träningsresultat. Mina rutiner håller. Jag går mina morgonpromenader (nästan) varje morgon och jag tränar regelbundet med Jonas på Hardwork outdoor med varierade övningar. Kroppen känns stark och de axelsmärtor och knäproblem jag hade när jag startade är borta. Jag kan till och med springa mina löprundor utan att mitt knä havererar. Jag är glad att jag satsade på mig själv och min kropp!

 Tack Jonas för ditt engagemang och din motivation!

 / Jeanette Hafström

 2017-11-20 Laholm

 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hej och tack Jonas.
Det här är min resa!

Jag inser en dag att inga av mina kläder passar längre.
Jag slutade snusa efter ca.30år och la på mig lite hela tiden.
Jag fick nog en kväll. Min äldsta dotter och jag sitter och äter kvällsmat då jag bestämmer mig att nu får det vara nog. Jag tittar på henne och frågar vågar jag ringa en PT och klarar jag det. JA såklart säger hon.
Dagen efter träffar jag Jonas och han förklarar vad jag ska göra.
Känner nog att detta är lite övermäktigt men bestämmer meg för att ta tjuren vi hornen. All in!
Egentlige gör man ju det vi alla vet att vi ska göra. Ät nyttigare , regelbundet och motionera mer. Enkelt.
Första dagarna med fasta var lite nervöst för hur omgivningen skulle ta det. Sedan har det bara rullat på. Så genialt med en kickstart. Idag har jag tappat ca13 kg och vardags motionen är självklar. Promenad eller cykel till jobb 5 km. Ibland jogg hem. Och ett par tränings pass på det.
Fantastiskt. Är så glad att jag vågade och förvånad över hur enkelt det faktiskt var.
Tack Jonas.

Henric Sandberg

Ängelholm 2017-11-17

 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Jag började min resa med Jonas i oktober i fjol o jobbade mig med stöttande rop ner, ner och mer ner i vikt. Jag kände mig piggare o lättare för varje vecka som gick. Tanken och motorn som drev mig var att klara av ett löptestet som i oktober var ganska långt borta.... Men när jag slutade i Januari så hade jag tappat 26,5 kg och sprang testet utan några problem och tog mig in på utbildningen jag sökte o jobbar med den utbildningen. Detta var målet men allt annats som följer med är egentligen det som gjorde och gör att jag idag är mycket piggare o starkare. Jonas är en stor bidragande faktor till den framgången med sitt ”tjatande” o glada tillrop. Jag kan varmt rekommendera JHPT Challenge för den som har bestämt sig för att göra en ändring i livet.

Marcus Hedlund

Ängelholm 2017-11-17

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Min JHPT-challenge 2017 har varit en mycket givande och inspirerande resa. Jag har på många sätt lyckats att förändra min livsstil och i grunden blivit en hälsosammare person. Jonas kompetens har varit en stöttepelare från början till slut och har givit mig möjligheten att fortsätta min resa på egen hand!

 Max Nilsson
Helsingborg 2017-11-17
 
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________