Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Livsstilsförändring

Hur ser du ut på insidan?

Företagsträning

Föreläsare

Samarbetar med 

TRÄNINGEN SOM KOMMER HEM TILL DIG!

Att boka tid med sin egna personlig tränare som kommer hem till dig och ringer på, garanterar att träningen verkligen blir av.

Nöjda deltagare av JHPT-CHALLENGE

 Jag skall här försöka sammanfatta mina 12 månader i JHPT-challange

 Under ca 2 års tid hade jag gått i behandling hos Anette Siken för att komma tillrätta med min stelhet och värk i höftled

Anette rekommenderade mig fysträning av Jonas Hansson på JHPT.
Jonas lade upp rörelseövningar att utföra hemma. Detta utökades med hårdare belastningsövningar på gymmet.

 Efter att ha känt av smärtor från hjärtat under hösten 2018 tog jag kontakt med min vårdcentral och fick till ett läkarbesök där jag bedömdes ha en kranskärlsförträngning samt höll på att utveckla diabetes. Jag fick medicinering för detta och remisser för att genomgå hjärtröntgen under våren 2019

 Jag träffade Jonas i början av 2019 inför ett gympass på Friskis o Svettis i Landskrona. 

Han förstod att under denna tid fram till utredningen var klar kring mina hjärtbesvär, så behövde vi pausa hårdträningen. 
Han föreslog att jag gick med i JHPT-Challange gruppen som han hade startat upp.
Vi bestämde uppstart av programmet till mars 2019
Jonas kom hem till mig med ett komplett paket för de första 3 månaderna.
Programmet innehöll: 2dgrs fasteperiod, kostmaterial med Aloe Vera, pulver och vitaminer, kost- och träningsprogramm samt att jag dagligen skulle avverka minst 12000 steg och lämna rapport till Jonas.
Detta var verkligen en utmaning för mig, men efter dessa 3 väl genomförda månaderna så kände jag mig i en betydligt bättre form.
Mina besök hos diabetessköterskan visade på anmärkningsvärd förbättring av diabetesvärdena. Jag låg inte längre i riskzoonen för diabetes utan fick bara en kontrolltid 12 månader framåt för uppföljning.

 Sommaren 2019 blev dramatisk för mig. Det konstaterades kraftig förträngning av kranskärlen vilket förorsakade en större hjärtoperation där man tog kärl från benet för utbytte av ett antal kranskärl runt hjärtat. Operationen gick bra och rehabiliteringen blev augusti ut.

 

Från september startade jag upp Challenge programmet igen med Jonas. 

Det fanns inga restriktioner för träningsaktiviteter längre, det blev långa promenader i rask takt och hårda träningspass på gymmet.
Hade månatliga träffar hemmavid med Jonas som då gjorde vägning och inmätning av kroppen. Detta presenterades i testprotokoll med vikt, kroppsmått, muskel- och fettmassa redovisade.

 

Slutresultatet efter denna 12-månadersperiod i mars 2020 visade på mycket goda och stabila värden
Viktnedgång: från 82,6 kg till 75,3 kg = -7,3 kg
Muskelmassa: från 35,6 kg till 35,6 kg = 0 kg
Fettmassa: från 18,9 kg till 11,7 kg = -7,2 kg

 

Detta visar att all min viktnedgång är fettmassa men att jag har bibehållit muskelmassan samt att jag känner mig väldigt stärkt i kroppen.
Jag vill hylla detta upplägg som JHPT-Challange har gett mig. Skulle verkligen vilja rekommendera detta till vem som helst att genomföra.
Mycket positivt smile

 // kalle

 Karl-Erik Nilsson

 Annelöv, Sverige

 karl-erik@nilsson.sh

2020 - 03- 21
 
 

Så,då har det redan gått ett år sedan jag startade mitt samarbete med Jonas och JHPT Challenge. Jag har fått ner 23.4kg varav 19.7kg är fett, jag har minskat 70cm i omfång och gått från storlek 52 till 42 i byxor. Tack snälla Jonas och kiropraktor Anette Siken för all professionell hjälp och stöd, utan er hade detta inte varit möjligt. Nu slutar vi inte samarbeta, redan om fyra veckor ses jag och Jonas igen för ny invägning och mätning och jag har tid bokad hos Anette.

Karin Ahlberg Andersson

2018 - 08 - 08 Båstad

 

 

Här kommer nu fakta om Heidi Grimsrud resultat efter dessa 99 dagar.

 Hon har totalt gått 2 234 916 steg vilket blir 190mil.

 Det blir ett genomsnitt på ca 22575 steg per dag.

 Hon är nu hela -98cm mindre runt om på kroppen, i stort sett tappat 1cm per dag.

 Heidi har gått ner - 27,3kg i vikt var av 23.0kg är fett.

 Hon har gått från att ha 50.2kg fett till 27.2kg

 Enligt InBody så har hon nu endast 7,6kg fett kvar att gå ner sen har hon nått målvikten.

 Heidi Grimsrud

 2018 - 06 - 12 Ski, Norge

 

 

För snart ett år sedan började jag min resa med nya rutiner för kost och träning. Mitt främsta fokus var min träning samtidigt som jag ville få till mer hälsosamma rutiner för kosten. Jag träffade Jonas som inspirerade mig till att följa ett strukturerat program. Programmet krävde disciplin men jag hade bestämt mig. Jag visste att jag ville lyckas för mitt mål var och är fortfarande att hålla mig i så god form som möjligt, idag och resten av mitt liv. Jonas har funnits där som stöd hela tiden. Ibland som coach och ibland med piskan i handen! Nu står jag här ett år senare och känner mig väldigt nöjd med mitt år.  Visst är jag glad för att jag har gått ner mina centimeter och kilo men mest är jag stolt över mina träningsresultat. Mina rutiner håller. Jag går mina morgonpromenader (nästan) varje morgon och jag tränar regelbundet med Jonas på Hardwork outdoor med varierade övningar. Kroppen känns stark och de axelsmärtor och knäproblem jag hade när jag startade är borta. Jag kan till och med springa mina löprundor utan att mitt knä havererar. Jag är glad att jag satsade på mig själv och min kropp!

 Tack Jonas för ditt engagemang och din motivation!

 / Jeanette Hafström

 2017-11-20 Laholm

 

Hej och tack Jonas.
Det här är min resa!

Jag inser en dag att inga av mina kläder passar längre.
Jag slutade snusa efter ca.30år och la på mig lite hela tiden.
Jag fick nog en kväll. Min äldsta dotter och jag sitter och äter kvällsmat då jag bestämmer mig att nu får det vara nog. Jag tittar på henne och frågar vågar jag ringa en PT och klarar jag det. JA såklart säger hon.
Dagen efter träffar jag Jonas och han förklarar vad jag ska göra.
Känner nog att detta är lite övermäktigt men bestämmer meg för att ta tjuren vi hornen. All in!
Egentlige gör man ju det vi alla vet att vi ska göra. Ät nyttigare , regelbundet och motionera mer. Enkelt.
Första dagarna med fasta var lite nervöst för hur omgivningen skulle ta det. Sedan har det bara rullat på. Så genialt med en kickstart. Idag har jag tappat ca13 kg och vardags motionen är självklar. Promenad eller cykel till jobb 5 km. Ibland jogg hem. Och ett par tränings pass på det.
Fantastiskt. Är så glad att jag vågade och förvånad över hur enkelt det faktiskt var.
Tack Jonas.

Henric Sandberg

Ängelholm 2017-11-17

 

Jag började min resa med Jonas i oktober i fjol o jobbade mig med stöttande rop ner, ner och mer ner i vikt. Jag kände mig piggare o lättare för varje vecka som gick. Tanken och motorn som drev mig var att klara av ett löptestet som i oktober var ganska långt borta.... Men när jag slutade i Januari så hade jag tappat 26,5 kg och sprang testet utan några problem och tog mig in på utbildningen jag sökte o jobbar med den utbildningen. Detta var målet men allt annats som följer med är egentligen det som gjorde och gör att jag idag är mycket piggare o starkare. Jonas är en stor bidragande faktor till den framgången med sitt ”tjatande” o glada tillrop. Jag kan varmt rekommendera JHPT Challenge för den som har bestämt sig för att göra en ändring i livet.

Marcus Hedlund

Ängelholm 2017-11-17

 

Min JHPT-challenge 2017 har varit en mycket givande och inspirerande resa. Jag har på många sätt lyckats att förändra min livsstil och i grunden blivit en hälsosammare person. Jonas kompetens har varit en stöttepelare från början till slut och har givit mig möjligheten att fortsätta min resa på egen hand!

 Max Nilsson
Helsingborg 2017-11-17